LOVE

                                                                                                                    

HAHAH sorry mallan, ja va tvungen.. Diggar din spelstil alltså! Men sen är du ju bäst också!  LOVE YOU HUN

tjockis.

Som sagt skolan var helt okej idag men imorgon väntar helvettets dag går från 8-16 kommer aldrig palla men det blir en upplevelse det med.. idag har jag chillat och lagade våfflor till middag då ida kom hit hon hade ätit redan men tvingade henne att äta mina grymt goda våfflor jag gjort alldeles själv haha, sen bakade vi dumlemuffins sjukt goda och sen väntade lite WII och jag är verkligen inte i toppform får öva. nu har jag degat i sängen hela kvällen även pratat ganska mycket i telefon alltid roligt. Nu ska man väl sova snart, imorgon är en ny dag och gör ingenting som jag inte skulle ha gjort haha puss.

måndag

Idag var det en rätt okej skoldag, började kvart över tio med matte och hade slutade efter språket kl ett eftersom vi inte hade någon engelska. Hur skönt som helst eftersom de skulle ha varit en omännsklig lång lekton, trots att jag och Malin är väldigt bra på engelska så tröttnar vi också. Otroligt nog.
Efter skolan så åkte jag iaf hem och sov på soffan. Sen vare dags för träning.
Och nu sitter jag och pratar med Malin på msn om att vi ska gyma imorn men vet inte vad de kostar eller om man måste ha gymkort så vi kommer ingen vart.
Jag har äntligen börjar läsa den satans engelskaboken som man ska ha gjort, man ska tydligen ha läst två menmen.. De går ganska bra faktiskt, den handlar om en tjej som älskar fotboll och så kommer de någon fotbollsspelare till deras "kvarter" typ, de är så långt ja ha kommit, hart faktiskt läst tre kapitel, hahah. 
Sitter och dricker coola också, inte bra, men gott.
Imorn ska vår grupp i ledarskapen ha en lekton på idrotten, vi ska ha innebandy och har inte planerat nånting. Men de fixar sig.
Nu borde jag egentligen sova men är inte trött nånstans.. kan bero på colan.. J
aja jag ska inte skriva något mer nu iaf, tråkar bara ut er. Eller ja, dom 3 som läser den här bloggen, om ens de. Känns meningsfullt, som allt annat i livet. Hm.

/ Frida


InnebandyInnebandy&Innebandy.

JA som frida sa är det mycket som snurra i björnbröders skallar just nu, men vi ska bättra oss. Min dag har bestått av innebandy, hade samling klockan halv 9 i hässelby är ju inte precis runt hörnet så det var bara att kliva upp klockan 7 då bilen skulle gå halv 8 det jobbiga var ju bara att man ställde om klockan inatt så så mycket sömn blev det ju inte. klockan 10 skulle vi ställas mot täby is, vi vann med 3-2 och det känndes skönt i och med att det hade en hel femma från elitserien. Stannade kvar i hallen och kollade det andra kvartsfinalerna då vendelsö vann över järfälla med 5-3, Täby fc vann över huddinge med 5-4 och Täby is vann över högdalen med 9-0 tillslut. Så semifinalerna kommer att spelas den 19 april och vi ställs mot vendelsö och täby mot täby ska bli riktigt kul. Åkte hem med pappsen som sedan bjöd på grillen i centrum supergott! Har nu legat i min säng ända sedan jag kom hem, zappade lite på tv:n och det visade sig att det var innebandy på tv hahah som om jag inte fått nog av innebandy, storvreta tog hem seger mot aik i den första semifinalen i ssl, orkar inte göra ett skit nu så det blir wipeout och sen sova typ hahah puss!


Förlåt

Förlåt alla för våran usla uppdatering! Har varit mycket som har gått runt i skallen, eller de är mycket som går runt i skallen. Men de är iaf söndag idag och jag sitter i soffan framför TV:n. Finns inget roligt att kolla på, ochjag är hungrig men orkar inte göra någon mat, är jätte sugen på MC Donalds men orkar inte fråga någon, orkar inte röra mig ifrån soffan. De är ungefär så mitt liv är just nu, orkar ingentign, och tycker allt bara är tråkigt. Inge kul alls, men hoppas de blir bättre snart! Nú tycker ja Malin ska ta och skriva lite i bloggen nu också, hon har säkert spelat någon rolig match eller nånting.
 
Simma lugnt / Frida

febermallan

Vaknade vid 11 och hade fortfarande feber,  vill bli frisk nu nu nu. Men men ska till farbror doktorn och kolla om det är något allvarligt men det får vi hoppas att det inte är!,  alla glada klasskamrater sitter nu på engelska lektion medans jag ligger här i min säng, slipper ju engelska men det kan ju leda till att jag inte får träna denna vecka heller vi får se vad doktorn hittar!, Har precis ätit tacos MUMS! Har tyvärr inget kul att berätta förutom att jag ska äta glass nu tihih puss

Skola

Sitter nu i skolan, kl är tjugo i tolv alltså snart dags för italienska. Min björnbroder Malin är inte i skolann, hon ligger hemma sjuk tråkigt nog. Vaknade vid nio idag med magont och illamående, och de sitter kvar än. Känns som man kan spy vilken sekund som helst. Idag vet ja inte vad ja ska hitta på för någonting, blir väl hem och lägga sig och försöka sova. Har helt slut på fantasi så de blir bara dehär för tillfället.

♣Ha det bra
♣ / Frida

Hemma

Nu har ja kommit hem igen, kom hem igår kväll men har inte varit inne på datan förns nu så därför har ja inte skrivit tidigare. Hoppas ni har haft det bra här hemma utan mig, jag har haft det bra, har saknat min kära björnvän malin och mina andra små vänner. Speciellt Hugo. De va inte så jätte varmt där nere så jag är absolut inte brun. De första två dagarna var det inge vidare väder, regnade osv. Sen blev de bättre så vå saqtt på balkongen och lyssnade på musik, men när solen gick i moln så blev de kallt så de va inte thailand direkt. Som tur var så fick vi aldrig träffa någon så pass "fin" preson så att vi va tvugna att ha på oss klänning och de käns hur bra som helst! Vi mötte däremot deran landslag två gånger, förlorade båda men kom igen, de va ju att landslag. Fick ingen tid åt att sola och bada men de va nog lite för kallt för de. Flygresorna var rätt lugna så bara vi var uppe i luften så gick de bra, ja lever ju trotsallt, däremot innan varje start så vare inge kul, speviellt inte på hemvägen då de va fredag den 13 igen, då mådda ja illa och höll på att spy hela dagen fram tills vi lyfte (ungefär 7 timmar). Som tur var hade jag lugnande tabletter som hjälpte sååå mycker,, INTE. Hoppas alla mår bra! Jag vet att Malin är sjuk, och hoppas verkligen hon blir frisk tills på måndag! Jag själv mår piss, men är inte sjuk, finns så jävla mycket skit i livet helt enkelt bara. Så jag ber om ursäkt om de är ett jävligt tråkigt inlägg menmen. Ni får leva med de. 

Ta vara på livet hurrni, man lever bara en gång
 


sjukling

ohh dras med denna förkylning vill bli frisk nu nu nu! Ingen träning idag och ingen träning i morgon segtsegt, vill ju spela med min nya super klubba! Vi vann matchen igår med 5-1 super skönt gjorde desutom 3 mål tihih. Mina kära kamrater skickade hem mig från skolan idag för att jag var alldeles blek (tack) men ville ju så gärna träna men men. Imorgon är jag ledig från skolan och ska bara chilla galet det är jag ganska bra på. kan ju luta åt en godispåse man vet ju aldrig haha. BJÖRNBROR kommer hem imorgon jipppppppppppppppppppppppie :) Hon kommer vara sjukt brun eftersom det var inte länge sedan hon var i thailand också liksom somliga har det bra medans andra får gå i skolan.... Jag har även tagit hand om hugo denna vecka han har också saknat frida men han har varit ett litet busfrö men ändå så snäll :) Min data har jag även lämnat in på lagning den pajade totalt igår inte bra men men är inne på min kära storebrors nu ler. Ni får sova sött! puss o kram skumbanan!


Sliten

Spela det kan ni skriva upp att jag gjorde, 3 mål och 1 ass blev det och vi vann matchen med 5-1 :) om det var så smart att jag spelade det vet jag inte kan inte andas genom näsan och har lite ont i halsen och ont i bröstet men men jag överlever! imorgon börjar vi inte förens 12 ska bli så grymt underbart med sovmorgon jag tycker att jag är värd det haha. Sen på fredag är jag ledig wiiiiiiiiie! Har inte något mer vettigt att säga förutom att björnbror kommer hem på fredag :) Sov sött!


Jag ska spela

Ligger nu i sängen och har ätit massa glass har ont i halsen men har match ikvälll och jag ska spela så har laddat upp med glass tihihi :) men måste tyvärr kila nu för jag ska klippa mig :o och jag vill verkligen inte! Skriver ikväll. puss


jag kommer att bli rik

Lillebrorsan har idag provat på en karriär som hockeymålvakt han sa att det gick väldigt bra så han kanske kan bli nästa henrik lundqvist och då har jag redan dealat med honom så att jag kommer bli rik när han lirar i NHL mycket nöjd över det. Han har också redan lärt sig det här med att ta en öl som det stora och tuffa grabbarna gör, vilken talang trots att han bara fyller 10 år.

   


om jag får säga det själv

Klev upp när pappa hade tjatat på mig en sisådär tredje gång men men, hoppade upp åt frukost och tittade ut snöstrom det kan inte vara sant och jag jag får titta ordentligt en gång till även fast jag förstod att det redan snöade första gången. Mådde lika dåligt som när jag gick och la mig igårkväll tänkte ringa våran tränare jocke och säga att jag var sjuk men jag hade inte hans nummer så då var det lika bra att ställa upp denna tidiga tisdagsmorgon. Resan till täby gick galant jag har kommit fram till att jag blivit grym på att hitta över allt (nästan iallafall). Jocke dyker upp ungefär 5 minuter innan match och jag fick ta tag i det hela, själv satte jag mig själv på backen hahahha men det gick helt okej i första matchen iallafall, jag orkade inte kunde knappt andas tihih men men vi vann iallafall med 6-5 och det skulle avgöras i nästa och där orkade vi inte för vi fick lira båda matcherna efter varandra och vi blev överkörda hahah nog prat om det. Det blev donken till lunch och sen en godispåse påvägen hem, när min björnbror kommer hem då ska vi bli NYTTIGA (får se hur det går är väl typ 47 gången vi försöker, men bättre sent än aldrig). Det blev tandläkarbesök och sedan hem till sängen där jag nu legat och försökt pluggat ekvationer imorgon väntar matte prov 08.00 väldigt  TAGGAD.  puss


sjuk?

jag kunde knappt andas på träningen  för jag hade så ont i halsen/bröstet men vek ner mig det vägrade jag att göra, pallar inte att jag ska bli sjuk nu asso vi får väl se hur jag mår imorgon när jag vaknar.. efter träningen svängde vi förbi donken men tog bara en cola var inte sugen men nu ligger jag här i min säng och är väldigt hungrig faktiskt så man kanske skulle ätit förut men men. Imorgon väntar skol SM hahah vi får ju se hur det slutar är inte taggad för 5 öre men så är livet. Uppstigning halv 8 kommer dö...


ekvationer

ekvationerekvationerekvationer och åter ekvationer, måndag morgon och jag försöker förstå mig på ekvationer det är matteprov på onsdag och jag fattar ingenting! Men men livet går vidare vi får chansa på onsdag haha! Snart ska jag äta hamburgare i skolan är sjukt hungrig :) Sen väntar spanska och sedan engelska prov och jag är väldigt duktig i engelska ska ni veta hahahahahhahahahahhaha, vi får se hur det går iallafall! Skolan är inte riktigt min grej och jag är så trött på den vill ha sommarlov NU! puss



utan björnbror

Om några timmar är det skola igen och jag är lika taggad som vanligt, haha! Denna vecka har vi typ 3 prov hur ska jag klara mig och desutom så ska jag vara utan min björnbror ännu värre! Sängen väntar godnatt!


Tom&jerry kex



Om 10 minuter rullar bilen till hässelbyhallenn där det väntar stadslagsträning jag har laddat upp med ett paket Tom&Jerry kex och en powerade inte illa det inte! får se hur mycket jag orkar springa bara haha!

Innebandy


Helt vanlig söndag

Tyvärr har jag inte hört några livstecken från min björnbror men vi får hoppas att hon lever, Men det roligaste är  hon ska ha klänning på sig i tunisien för dom ska träffa någon viktig person där nere, och frida tycker inte om att ha det på sig så det tyckte jag var ganska kul tihihi :), nu ligger jag här i min säng morsan har precis skällt på mig som vanligt det är tydligen dags att dammsuga är inte taggad men det måste väl göras.. sen bär det av till mormor&morfar på middag och till kvällen blir det stadslagsträning.  Annars har jag inget planerat en helt vanlig söndag med andra ord. Har ni  tråkigt kan ni ju alltid slå en pling!


..

"I AM WHAT I AM"

fängelset



ytterliggare ett äventyr vi har varit på, precis när vi rymt från fängelset köpte vi oss en varsin mössa. haha det är ingen som vet varför vi suttit där och det vet vi knappt själva heller men men någon gång ska han ha upplevt det också! Vi är väldigt posetiva till allt som händer i livet så ingenting kan stoppa oss!

lev livet

Vaknade för någon timma sedan och åt frukost framför teven, nu har jag krypt tillbaka ner under täcket i min säng och är sjukt sugen på godis, det är inte speciellt ovanligt för att vara mig! igår tittade jag lite på lets dance missade dom bästa men fick ett bra exempel på hur man inte ska dansa då elisabeth var katastrof som vanligt. Och det sämsta av allting var att hon fick stanna kvar, jag vet inte vad jag ska säga liksom KATASTROF! Men ni kan vara lugna jag kungen själv kommer att äga dansgolvet nästa säsong! Snart väntar en lång dusch men måste bara orka resa mig från sängen och när det sker vet man aldrig. Det är matchfritt i helgen och det är ju också en katastrof liksom... Men men lev livet!


bra planerat dude

Då sitter man här efter en väldigt lång dag,  och som ni läste så har min kära vän pyst till tunisien bara sådär, tycker det är lite taskigt hon frågade inte ens om jag vill vara hennes vattenbärare? så då duger man inte till det heller.  Annars är det fullt fart, carl-jan ringde idag och hade bokat in en massa träningar inför min debut i letsdance men det visade sig att jag bara kunde 1 gång och gubben är ju mest intresserad av mat så vi får lösa det, kanske ska hyra in någon som har tid när jag har tid för letsdance är ett måste! Hur ska jag annars kunna visa rumpan i tv?
Ja detta med fridas flyggproblem har ju inte varit det lättaste så jag anlitade ett väldigt pålitligt flygcrew dom kallar sig typ al-qaida men dom sa att dom skulle fixa det där så vi behöver ju inte oroa oss. Eller?
Ja frida bara lämnar alla problem sådär och drar,  hugo ska jag tydligen ta hand om men han är snäll, sen proven i skolan nästa vecka hur ska det gå liksom det är frida som är hjärnan över ekvationer! Skol SM utan frida kommer gå åt skogen jadu frida väldigt bra planerat det här... Men jag är inte bitter nu är det ju helg liksom. Nu väntar sängen och inatt känner jag på mig att jag kommer att drömma men man vet aldrig om vad haha.
<3


TUNISIEN

Håller precis på att packa det sista, ska nämligen till tunisen, åker om en halvtimma. Jag har fått för mig att luffa runt lite i tunisen och hoppas på att bli upptäckt av någon klubb där. Kommer hem nästa fredag så Malin får sköta bloggen utan mig i en vecka nu, kommer bli svrt men tror hon klarar det galant ändå. Om jag inte blir köpt av någon, då skickar ja kamelerna till dig Malin! Idag har ja varit i handen och köpte två tröjor och även lugnande tabletter eftersom jag är flygrädd så jag sitter här och kallsvettas lite just nu. Men förhoppningsvis så kommer allting gå bra, och om inte så.. ja.. då går de inte bra. Men nu ska vi inte tänka så. Jag har loar Hugo att han ska få bo hos Malin lite medans jag är borta, hoppas de är okej..(?) Nå måste jag sluta, kommer sakna alla mycket!
Vi ses om en vecka (hoppas ja) ! 

KRAAAAM /björnbror Frida
  


problembarn?

Jag måste söka upp en psykolog om mina sömnproblem också inte bra det här det är mycket problem nu men det kanske är därför dom kallar oss problembarn i skolan? vad vet jag? Frida och jag har mycket att stå i men det ska vi klara av vi är ju som stålmannen själva liksom. Purra våran galna vän fyller år idag så grattis typ.  Men nu väntar min pingu som jag har i min säng på att jag ska sova med han, så är ledsen dudes men så är det.  PUSS


 


porrklubb

Min dag har sett ut typ såhär, försov mig en gnutta så ja missade alla möjliga bussar, så kom försent in till någon författar grej, vart en aning pinsamt, författaren var annars weard men rätt skön, åt sedan äcklig lunch, sen skulle ja gå på italienska men läreren sa att ja inte behövde... sen vare matte och sedan ett långt pass av seg drama "200 kr(?) va! Jag har inte varit på någon jävla porrklubb" de är sånt vi håller på med ungefär.. ,  kom hem typ kvart över fem och skulle iväg och träna kvart i sex, vi tränade på iForm idag så kommer väl troligtvis ha tränigsvärk imorgon, kom sedan hem och skulle packa men de gick inte så bra, vet inte vad ja ska ha med mig ens,, vart ja ska blir en liten suprise imorgon. Ligger just nu och ska sova snart, har fixat med massa låtar till ipoden och haft ett långt samtal med Amanda Fors, hon hälsar så hjärtligt! Under de samtalet så vart ja jävligt äcklad av en sak, och de är ja fortf,, har nog fått men för livet, vad de är tänker ja inte säga. De är bara jag och amanda som får veta.. ha! Kankse malin också, om hon ger min present och en godis.. (a)
Nu ska ja sova.
Mer av mitt spännande liv får ni veta imorgon.
Kraaaam

Living the dream friends / Frida


Äventyr



Ett av våra äventyr som vi har luffat runt på slutade såhär.. vi vill inte gå in på detaljer men vi hade det inte lätt just då men lika glada var vi för det! Haha

Glassigt

Vaknar upp ahhh solen skiner igen dags för mig att gitta från lägenheten men först alltid en dusch inte lukta usch står högt i kurs för det glassigt! Ja typ min morgon, sitter nu och lökar i skolan som alltid. Polisen ringde för 10 minuter sedan och frågade om jag viste vem malin andréason var, vart alldeles kall och viste inte om jag skulle säga att jag var malin eller om jag skulle spela som om jag inte hade en aning. Det vart någonting mittemellan och jag ställde den simpla frågan "vad vill ni henne" ? Polisen svarade och sa det angår ingen annan utom Malin och då svarade jag jaha okej men jag har ingenaning om vem Malin "vad hon nu hette" är hahah. Polisen svarade okej och tackade vänligt för sig och bad om ursäkt för att han ringt och stört. Så kan det gå när man inte står på tå..

god natt

Malin,Malin,Malin Marie Andréason, ja du har ju just visat din super intelligens genom att försöka viska genom datorn.
Och eftersom du inte kunde ta vara om min hemlighet i mer än 2 timmar så jag kan väl lika gärna berätta om min lilla blåa vän.
Han heter som sagt Hugo, han är 191 cm och har ett midjemått på ca 150-160 cm. Han är oftast blåhårig,  jag gillar blått (a) c(: ..
Vad vi brukar göra ?  jadu, vi spelar tv spela iband, och ibland åker vi bara runt på olika bussar och han lyckas ALLTID planka sig in på något konstigt sätt. 
De bästa javet är när han sover över hos mig, han ligger i min gästsäng som är nedanför mig, och även fast han är så stor så knarrar det ingentgin när han rör sig, iofs så kanske de beror på att han blir klämd och inte kan röra sig.. 
Juste, han ville hälsa till alla också (: Hugo ärr väldigt snäll och omtänksam. Ni kan få hans nr om ni frågar snällt. 
Och Malin, det är ingen låtsaskompis..

*Klart slut* /Frida

           
Hugo

allt och ingenting

Ikväll väntar träningsmatch för min del och vi får väl se hur det går, har laddat upp med brända köttbullar och förlite pasta men så kan det bli. Vi ska vinna, hatar att förlora...
Mitt möte gick ju inte dirket så jätte bra, men jag var ärlig och sa som det var iallafall, och det ända vi kom fram till är att jag Mallan är sex beroende.. Det blir ett nytt möte och sen ska jag börja träffa en psykolog tydligen... vi får se vart det leder tycker inte detta är ett problem direkt..   
Sen ska jag berätta en hemlis det är så att Frida har skaffat en låtsas kompis för hon har inga vänner, han heter hugo! Hon har lovat att berätta lite om hugo sen (alla tror att han är riktigt så det är bara att spela med och ha ett leende på läpparna)! appropå ingenting så slog jag en pling till min kära vän markoolio idag alltid lika trevlig att prata med, asso det är ju inte han som är min idol utan det är jag som är hans  idol.  Nu måste jag kila om jag ska hinna med bussen! HEJ DÅ som vi säger i sverige!


 


go for it

Ja som ni hört kommer min nya bästa vän att bli carl-jan eftersom vi kommer att träna väldigt mycket dans under den senaste tiden jag har ju tänkt att vara med som den proffisionella dansaren så någon som vill bli min partner? Han kommer nog att kunna lära mig väldigt mycket! Frida däremot hon kommer att vara programledare för nästa säsong av programmet tillsammans med david då vi inte riktigt tycker att Jessica Almenäs håller måttet.

Efter som det gick väldigt bra för ola när han sjöng oh mandy utan att nämna oh mandy en ända gång under hela låten kommer jag att ta den låten när vi söker till idol då frida kommer att sjunga sommarpojkarnas låt "vill så gärna ha sex med dig" Jag tror stark på oss och hoppas att vi kommer lyckas!

Nu väntar plugget samhälle står på schemat det blir en lätt match, sen väntar ett möte med någon på sexsmissbruk lägret....


Hola amigos!


Kl är nu halv elva och vi är redan inne på våran tredje lektion, seegt som fan.
Som vi nämnde tidigar så kommer ju jag och Mallan bli kända inom våra sporter, men innan de drar igång så hade vi tänk att bli kända genom bloggen. Som blondin bella ni vet.
Vi ska vara med i letsdance och visa rumpan som Laila Bagge.
Malin nämnde ju att hon hade lite problem med dansen, men har hört att hon ska ta lektioner av Carl-Jan, de kan bli spännande.
Men så jävla svårt kan de väl inte vara att hålla i en blogg, har lite svårt att komma igång bara..

 Vi hade också tänkt söka till idol dehär året, hoppas på att någon av oss kan bli nästa idolstjärna. Inte omöjligt.

Sen har vi även dåliga nyheter, Malin ska tillbaka på sexmissbruks lägret igen, hon har fått återfall, och de börjar gå lite över styr, nämner inget mer.
Ska klippa mig idag också, vet inte riktigt hur.. ni får en bild sen.

Nu måste ja återgå till svenskan, Olle väntar.. 

Simma lugnt  :)
 



01.38

Usch klockan blir alltid lika sent, jag kan inte dra mig från datan fy skäms! Frida har nu under denna kväll/natt kämpat med våran design och den vart skit najs ska bara finslipas lite av bella så blir den klockren! Imorgon väntar skolan ska upp halv 7 sjukt segt,  men dagen ska vi väl glida oss igenom som vanligt! Det är ju tufft att vara snille liksom haha!  Förresten så har vi dansar i skolan haha Frida har ju liksom det där i kroppen medans jag nog skulle behövt sniffa lite hårspray för att ens haft en chans med all kordination men det är ju en annan historia det med! Nu väntar sängen! Over and out! <3

Säg de till alla vi är på väg

Vi är två björnar, som har jävligt tråkigt ibland, så vi skaffade en blogg som vi kan roa oss med!
Vi har här Malin 16 (snart 17) år 
och Frida 17 år
Vi är extremt smarta i skolan och behöver därmed inte gå på alla lektioner så vi hoppar över några ibland..
Vi tycker om att plocka svamp och att svulla godis.  
När vi inte studerar naturen så tränar vi,  Frida Mattsson är en stenhård satsare inom fotboll och hon kommer bli nästa david beckham medans Malin Andréason ängnar sig åt innebandy där hon inom en snar framtid kommer bli landslagets målkung.
Hur vi lärde känna varrandra är en rolig historia, vi träffade på ett rehabilitetsläger där vi båda var sexmissbrukare. Vi fick dela rum som kanske inte va så lämplihgt.. Vi började sniffa hårspray och började sjunga högt i tåg i korridorerna.
Vi fick åka hem redan efter två veckor, vet inte riktigt varför..
Och nu sitter vi här idag, 2 år senare och nu ska ni få bli delaktiga i våra liv.

Hare gött, peace out /bearbrothers


RSS 2.0